Descargar Les Presons de la Miseria en PDF de Loic Wacquant

Descargar Les Presons de la Miseria en PDF de Loic Wacquant año 2003

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Presons de la Miseria
 • Autor del libroLoic Wacquant
 • Fecha de publicación: 25/6/2003
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788496061132
 • Valoración del libro: 4.51 de un máximo de 5
 • Votos: 195
 • Autor(a) de la reseña: Catalina Castilla
 • Fecha: 30/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.81 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 142
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Denúncia de la“violència urbana”, encerclament intensificat dels barris anomenats“sensibles”, repressió accentuada de la delinqüència juvenil i perseguiment dels sense sostre, toc de queda i“tolerància zero”, augment continuat de la població carcerària, control punitiu dels beneficiaris d’ajuts: per tot arreu a Europa es manifesta la temptació de recolzar-se en les institucions policíaques i penitenciàries per combatre els desordres derivats de la desocupació, la imposició del treball precari i les retallades de la protecció social. Aquesta obra assenyala el camí pel qual aquest nou“sentit comú”punitiu, elaborat als Estat Units per una xarxa de think tanks neoconservadors, s’ha internacionalitzat, a instàncies d’una ideologia econòmica neoliberal de la qual és l’expressió en matèria de justícia. El pas de l’Estat providència a l’Estat penitència anuncia la presència d’una nova forma de governar la misèria, que uneix la mà invisible del mercat del treball desqualificat i sense normes amb el braç fort d’un aparell penal agressiu i omnipresent. Els Estats Units han optat clarament per la criminalització de la misèria com a resposta davant la inseguretat salarial i social. Europa s’enfronta a un dilema històric entre la penalització de la pobresa i la creació d’un Estat social digne d’aquest nom.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PPT - EPUB - WORD - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - TAR.BZ - RAR - ISO - EML
 • Servidores habilitados: 4Shared - Uploaded - JumpShare - Dropbox - Copiapop - Torrent - Google Drive - FreakShare - MEGA - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2003

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984