Descargar Catalunya des del mar en PDF de Carlos Barral

Descargar Catalunya des del mar en PDF de Carlos Barral año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Catalunya des del mar
 • Autor del libroCarlos Barral
 • Fecha de publicación: 13/1/2006
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788429758795
 • Valoración del libro: 4.23 de un máximo de 5
 • Votos: 64
 • Autor(a) de la reseña: Santino Pereira
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.16 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 288
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Publicat el 1982, Catalunya des del mar suposa la primera incursió de Carlos Barral en l’escriptura en llengua catalana. Resum de molts viatges reals fets per l’autor, Catalunya des del mar és un viatge imaginari que serveix per descriure, amb un detallisme quasi maniàtic, la costa catalana compresa des de l’embocadura de la Sènia fins al cap de Leucata. Lligat des de la infància a les comunitats marineres de Catalunya, i de manera molt particular a la de Calafell, i apassionat de la navegació a vela, en acceptar l’encàrrec d’aquest llibre, Carlos Barral es va proposar una descripció totalitzadora en el curs de la qual cavalquen la representació minuciosa de la geografia física de la costa, la geografia humana amb una dimensió històrica i gastronòmica, l’ecologia amb els seus subratllats de perills i de nostàlgia, i l’anecdotari que constantment remet a les tradicions perdudes. “Catalunya des del mar és més que un quadern de bitàcora i inclús va més enllà del relat de les peripècies d’un viatge marítim, tot i que també se’n pot fer aquesta lectura. Sovint els records i les reflexions actuen de contrapunt al text que s’enriqueix i ens enriqueix en mostrar-nos les vicissituds del seu principal protagonista, l’escriptor Carlos Barral, fent feines de patró del Capitán Argüello.” Carme Riera
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - HTM - PDB - WORD - AZW3 - EPUB - TXT. Compresión disponible TGZ - ZIP - RAR - CPIO
 • Servidores habilitados: Hostr - FileHosting - 4Shared - Torrent - Mediafire - Dropbox - Gett - Google Drive - SendGB - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros de la editorial EDICIONS 62

Otros libros del año 2006