Descargar Per que soc Cristia en PDF de Jose Antonio Marina

Descargar Per que soc Cristia en PDF de Jose Antonio Marina año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Per que soc Cristia
 • Autor del libroJose Antonio Marina
 • Fecha de publicación: 15/12/2006
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788497871853
 • Valoración del libro: 4.92 de un máximo de 5
 • Votos: 150
 • Autor(a) de la reseña: Ezequiel Rey
 • Fecha: 21/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.76 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: “Fa anys, Bertrand Russell va escriure un llibre amb un títol exactament contrari al meu: Per què no sóc cristià. És una obra lúcida i irònica amb la qual estic fonamentalment d'acord. El que passa és que, quan parlem de cristianisme, ell i jo parlem de coses diferents”. Així comença aquesta nova investigació de José Antonio Marina, que es dedica a explorar l'experiència cristiana; a partir d'un enigmàtic jueu que va viure ara fa més de vint segles, Jesús de Natzaret, recorre l'evolució d'aquesta tradició cultural tan nostra i conclou que cal dir-li un adéu respectuós però definitiu. Aquest llibre és també una teoria sobre la veritat: patim una epidèmia de credulitat i integrisme i les religions s'han convertit en un problema. Marina distingeix el domini de les veritats universals -la ciència i l'ètica- del domini de les veritats privades entre les quals hi ha la religió. No es tracta d'una negació de la legitimitat o la veracitat del cristianisme, però quan s'enfronta a veritats universals cal que els deixi pas. Marina també ens parla de les veritats privades del seu món i respon a la pregunta: ¿Per què sóc cristià?
 • Otros formatos de descarga disponibles: GIF - TXT - PDB - EPUB - FB2 - DOC - WORD - PDF. Compresión disponible TAR - LZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Google Drive - FileServe - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros en el idioma Catalán