Descargar Anatomia de la Por: Tractat Sobre el Coratge en PDF de Jose Antonio Marina

Descargar Anatomia de la Por: Tractat Sobre el Coratge en PDF de Jose Antonio Marina año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Anatomia de la Por: Tractat Sobre el Coratge
 • Autor del libroJose Antonio Marina
 • Fecha de publicación: 22/3/2007
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788497872362
 • Valoración del libro: 4.14 de un máximo de 5
 • Votos: 92
 • Autor(a) de la reseña: Miguel Bermudez
 • Fecha: 15/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 256
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En aquest viatge al país de la por, que comença en la neurologia i acaba en l’ètica, José Antonio Marina explora les catacombes del terror i estudia les pors normals i les pors patològiques; investiga per què unes persones són més porugues que altres; analitza les pors domèstiques, les polítiques i les religioses; i, per últim, revisa les teràpies més eficaces per lluitar contra el temor. De la mà de neuròlegs i psicòlegs, i de grans escriptors experts en la por com Kafka, Rilke, Camus o Graham Greene, el lector anirà recorrent els complexos camins del terror fins que el paisatge canvia i apareix un fenòmen que desborda la psicologia i ens separa definitivament dels animals: la valentia. Per a l’autor aquest és el punt de partida clau de la naturalesa humana: el valent té por, però actua com cal «malgrat ell mateix». És lògic que totes les cultures, amb una unanimitat sorprenent, hagin admirat el valor. «¿Què és bo?», es preguntava Nietzsche. I responia: «¿Ser valent és bo?» Tots experimentem la nostàlgia de la intrepidesa. ¡Ens sentiríem tan lliures si no estiguéssim tan espantats! Anatomia de la por, que comença sent un estudi de les complexitats del temor, es converteix magistralment en un tractat sobre la valentia, una de les maneres d’actuar que revelen amb més magnitud el gran enigma de l’ésser humà.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - TXT - DOC - EPUB - WORD - PNG - PDF - JPG - MOBI. Compresión disponible ZIP - TBZ - ARJ - AZW3 - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - JustBeamit - Mediafire - 4Shared - Google Drive - MEGA - Amazon Drive - Openload - Torrent - WeTransfer
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Jose Antonio Marina

Otros libros del año 2007

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas