Descargar Breu Historia de l Islam en PDF de Karen Armstrong

Descargar Breu Historia de l Islam en PDF de Karen Armstrong año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Breu Historia de l Islam
 • Autor del libroKaren Armstrong
 • Fecha de publicación: 29/9/2007
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788429759945
 • Valoración del libro: 4.59 de un máximo de 5
 • Votos: 57
 • Autor(a) de la reseña: Dagmar González Rodríguez
 • Fecha: 6/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.51 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 256
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Mai com ara ha estat més important adquirir una comprensió clara i justa de l'islam, probablement la religió més incompresa de la modernitat. Des de les croades, quan es va fomentar la idea d'una religió violenta i intolerant, la imaginació popular occidental n'ha tingut una visió distorsionada, associada a una fe extrema que promou el terrorisme, els governs autoritaris, l'opressió femenina o la guerra civil. Gràcies a una revisió fonamental d'aquest limitat punt de vista, síntesi d'anys de reflexió, la reconeguda analista Karen Armstrong demostra que la fe que en major expansió del món és un fenomen més complex del que suggereix la tensió fonamentalista actual. A Breu història de l'islam, Karen Amstrong explica d'una manera imparcial els fets centrals de la història d'aquesta religió -des de la divisió entre musulmans i xiites i sunnites als orígens de l'islam revolucionari, passant per l'expansió per la Mediterrània i Àsia o l'efecte devastador de les croades- i analitza els reptes que cal afrontar avui dia. Un assaig essencial, exhaustiu i rigorós, bàsic per a comprendre l'actualitat. "Karen Armstrong, autora respectada i popular de diversos llibres sobre religió... emprèn una tasca útil i formidable de presentar la història de l'islam en un sol volum. És d'agrair una obra exhaustiva i imparcial com aquesta." Los Angeles Times Karen Armstrong (Regne Unit, 1945) es va graduar a la Universitat d'Oxford i es va dedicara l'ensenyament de literatura moderna. Es considerada una de les estudioses d'afers religiosos més prestigioses del món. L'any 1999 va ser guardonada amb el Muslim Public Affairs Council Media Award. Entre les seves obres destquen de Jerusalem (1997), Buda (2002), A History of God (2002) i Mahoma
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - EPUB - DOC - WORD - AZW. Compresión disponible ARJ - BZ2 - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Hotfile - FreakShare - ADrive - BitShare - Mediafire - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros del año 2007

Otros libros del autor Karen Armstrong

Otros libros de la editorial EDICIONS 62