Descargar Laberints: Llocs, Textos, Imatges, Films en PDF de Ramon Espelt

Descargar Laberints: Llocs, Textos, Imatges, Films en PDF de Ramon Espelt año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Laberints: Llocs, Textos, Imatges, Films
 • Autor del libroRamon Espelt
 • Fecha de publicación: 27/5/2008
 • EditorialLAERTES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788475846255
 • Valoración del libro: 4.27 de un máximo de 5
 • Votos: 66
 • Autor(a) de la reseña: Manuel Benitez
 • Fecha: 17/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 298
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La paraula laberint, en sentit figurat, és omnipresent en els mitjans de comunicació que donen compte de l'actualitat, on hi troben cada vegada més situacions i temàtiques complicades, confuses, inextricables. L'any 1979 Roland Barthes va organitzar el seminari"La metàfora del laberint", amb la idea d'explorar la seva presència en disciplines molt variades: la mitologia grega, la filosofia, les formes plàstiques, la literatura, el cinema, l'arquitectura i l'urbanisme, els jardins, les matemàtiques, la psicoanàlisi. Aquest plantejament és una de les principals fonts d'inspiració de Laberints. Llocs, textos, imatges, films. Altres esdeveniments coetanis al seminari de Barthes, com la novel·la d'Umberto Eco Il nome della rosa (El nom de la rosa), el joc informàtic Pac-Man o el film The Shining (El resplandor) de Stanley Kubrick van contribuir poderosament a la popularització del laberint. Aquest llibre recull les múltiples facetes d'aquest auge que ha arribat fins als nostres dies, sense oblidar la història mil·lenària dels laberints arreu del món.Laberints presta una especial atenció als laberints com a lloc -sigui el laberint de Chartres, el d'Horta o el de Pontevedra- i a la presència del laberint en la cinematografia contemporània. Els llocs citats són exemples del sentit literal de la paraula laberint, una c...
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - PDF - TXT - PPTX - DOC. Compresión disponible ZIP - RAR - RPM - TAR.7Z
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Google Drive - MEGA - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros de la editorial LAERTES

Otros libros del año 2008