Descargar Segona Emancipacio del Pensament en PDF de Josep Gil I Ribas

Descargar Segona Emancipacio del Pensament en PDF de Josep Gil I Ribas año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Segona Emancipacio del Pensament
 • Autor del libroJosep Gil I Ribas
 • Fecha de publicación: 5/10/2012
 • EditorialCOSSETANIA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788490340042
 • Valoración del libro: 4.98 de un máximo de 5
 • Votos: 116
 • Autor(a) de la reseña: Jerónimo Gómez Fernández
 • Fecha: 20/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 280
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En aquest volum, el setè de la col·lecció Història del Pensament Cristià, lautor centra latenció en lera raó, un període que va de la Revolució Francesa, de lany 1789, a la revolució de 1848. Són, doncs, seixanta anys durant els quals lAncien Régim va experimentar tot un seguit de sotracs, per bé que, al final, va sobreviure sotmès als dictàmens de lera de la restauració (lautor en parlarà al volum vuitè, encara no editat, que porta per títol Que creguin, de grat o per força). La"revolució"no va néixer per generació espontània; caldrà veure, doncs, les causes de tot ordre que provocar-ne laparició. I, de la revolució, a lautor linteressen les raons de fons, unes raons que tenen diverses lectures, entre les quals, com és natural, subratlla la que constitueix la base i lentramat del pensament cristià de lèpoca: les mancances racionals de la fe catòlica i la resistència militant al pensament modern de part dels quadres dirigents del catolicisme.
 • Otros formatos de descarga disponibles: OEB - EPUB - RTF - DOC - WORD - PML - PDF - TXT. Compresión disponible ZIP - AZW - RAR - RZ - CHM
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Dropbox - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros en el idioma Catalán