Descargar Jesus, 3000 Anys Abans de Crist en PDF de Claude Brigitte Carcenac Pujol

Descargar Jesus, 3000 Anys Abans de Crist en PDF de Claude Brigitte Carcenac Pujol año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Jesus, 3000 Anys Abans de Crist
 • Autor del libroClaude Brigitte Carcenac Pujol
 • Fecha de publicación: 21/5/2013
 • EditorialLLIBRES DE L INDEX
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788494071225
 • Valoración del libro: 4.22 de un máximo de 5
 • Votos: 186
 • Autor(a) de la reseña: Isabella Hidalgo
 • Fecha: 4/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.31 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 292
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Jesús, 3000 anys abans de Crist és un clàssic de la històriadel cristianisme.“Jesús de Natzaret no és el primer ni l’únic ésser a la Terra que vamorir i va ressuscitar una altra vegada “el tercer dia”. Tampoc va ser elprimer en multiplicar pans i peixos per a alimentar als seus seguidors,ni l’únic fill de la història que va néixer d’una mare verge o que fouvenerat en el seu bressol per savis venerables. Abans d’Ell, a la ribadel Nil, el Déu egipci Osiris gaudí de privilegis idèntics. I el que ésmés important: aquestes meravelles eren perpetuades a través de lainstitució, que simbòlicament atorga al rei d’Egipte atributs que, seglesmés tard, els deixebles donaren només a Jesús de Natzaret.Javier Sierra“Coneguts els fruits de la sorprenent investigació històrica i filològicade Llogari Pujol i Claude Carcenac, s’ha de comptar des d’ara ambles dades i els testimonis literaris o epigràfics, proporcionats pels seusrellevants treballs de l’antiga cultura egípcia.”Gonzalo Puente Ojea,exambaixador d’Espanya al Vaticà.“Els evangelistes van construir la vida de Jesús mitjançant els textosegipcis. La meva tesi és: els evangelis van ser compostos per sacerdotserudits judeo-egipcis del Temple de Serapis a Sakkara (Egipte):traduïren paraula per paraula textos egipcis.”Llogari Pujol Boix, en «La contra»,Víctor-M. Amela, La Vanguardia.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - DjVu - EPUB - TXT - PDF. Compresión disponible TAR.LZO - ZIP - RAR - CHM
 • Servidores habilitados: Dropbox - JustBeamit - Torrent - Mediafire - MEGA - Google Drive - Filedropper
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2013