Descargar Ètica i Educació per a Governants en PDF de N00528602

Descargar Ètica i Educació per a Governants en PDF de N00528602 año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ètica i Educació per a Governants
 • Autor del libroN00528602
 • Fecha de publicación: 5/1/2014
 • EditorialANGLE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788416139064
 • Valoración del libro: 4.01 de un máximo de 5
 • Votos: 34
 • Autor(a) de la reseña: Myriam Sánchez Sánchez
 • Fecha: 31/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.69 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Escrit al voltant de l'any 750, Ètica i educació per a governants tracta del comportament moral i pràctic que han de seguir tant els sobirans com els membres de l'elit política i intel·lectual que prosperen a l'entorn del poder: allò que a l'època medieval s'anomenava «espill de prínceps» i que té El príncep de Machiavel com a exemple més conegut i influent. Ibn Almuqaffa, considerat un dels fundadors de la prosa literària en àrab clàssic, l'escriu amb la intenció que l'imperi islàmic adopti formes de govern que havien resultat eficaces en l'antic i vast imperi persa: una mena de pacte ètic entre els governants i el poble, pel qual una elit intel·lectual dirigeix l'imperi però respectant els drets de la resta d'estaments socials.El governant ha de legitimar la seva autoritat practicant virtuts que garanteixin l'ordre i la justícia, ja que té una responsabilitat moral davant dels súbdits. Un clàssic imprescindible de la literatura àrab, que s'avança set segles a El príncep de Maquiavel.Traducció de l'àrab i introducció de Margarida Castells Criballés.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - DOC - WORD - TXT. Compresión disponible ZIP - RPM - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - Google Drive - Mediafire - SendGB - SendSpace - MEGA
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2014

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas