Descargar El Credo en PDF de Karl Barth

Descargar El Credo en PDF de Karl Barth año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Credo
 • Autor del libroKarl Barth
 • Fecha de publicación: 18/11/2014
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788498092714
 • Valoración del libro: 4.56 de un máximo de 5
 • Votos: 58
 • Autor(a) de la reseña: Dídac Recio
 • Fecha: 27/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.14 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 238
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Comentaris al Credo dels apòstols per part d'un teòleg compromès amb el seu temps.L'obra Credo recull les conferències pronunciades per Karl Barth a la ciutat holandesa d'Utrecht davant d'un grup d'estudiants. Barth comenta, un per un, els diferents articles del Credo, en connexió amb el qual examina els principals problemes de la dogmàtica. Es tracta del Símbol de fe conegut com a Símbol apostòlic, acceptat per les Esglésies de la Reforma com a norma doctrinal de fe. Barth no en fa un comentari purament doctrinal o crític, ni tampoc un estudi apologètic. Segons ell, l'Església no demostra la veritat, sinó que la confessa. Per comprendre el Credo cal entrar-hi, fer el moviment de la fe. Dir credo ('crec') és decidir; la fe és una decisió. I el comentari de Barth no té altra intenció que fer sentir l'exigència d'aquesta decisió. En un apèndix, Barth ofereix les seves respostes a les preguntes suscitades pels oients sobre qüestions diverses: dogmàtica, exegesi, filosofia, predicació i sagrament, govern de l'Església, etc.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - PDF - EPUB - TXT - AZW3. Compresión disponible ZIP - RAR - TBZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - Depositfiles - Uploaded - Google Drive - MEGA - Hotfile - WeTransfer - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial PORTIC