Descargar La Revolucio de la Tendresa: El Veritable Rostre del Papa Frances c en PDF de Francesc Torralba Rosello

Descargar La Revolucio de la Tendresa: El Veritable Rostre del Papa Frances c en PDF de Francesc Torralba Rosello año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Revolucio de la Tendresa: El Veritable Rostre del Papa Frances c
 • Autor del libroFrancesc Torralba Rosello
 • Fecha de publicación: 12/6/2014
 • EditorialPAGES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788499754543
 • Valoración del libro: 4.62 de un máximo de 5
 • Votos: 125
 • Autor(a) de la reseña: Aaron Rodríguez García
 • Fecha: 19/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Papa Francesc ha captivat l'atenció de persones de diferent procedència, no només de catòlics convençuts. A l'autor li va passar el mateix: primer van ser els seus gestos allò que va captivar-lo; la seva proximitat, després també les paraules i, finalment, les seves accions. Aquest assaig es proposa abordar el disc dur del pensament del Papa Francesc, explorar el significat del seus discursos, dibuixar el fil conductor de la seva argumentació. Per a fer-ho, l'autor ha identificat un conjunt de paraules clau (key words) que, al llarg de les seves aparicions públiques, reapareixen amb certa constància i n'ha intentat aclarir el seu sentit. El pensament del Papa Francesc és un pensament viu i dinàmic, per això tota descripció del mateix ha de ser interpretada en clau provisional. És per aquest motiu que l'autor es proposa estudiar els eixos del seu pensament, però assenyalant les coincidències i afinitats amb el seu magisteri anterior a ser elegit bisbe de Roma. Francesc Torralba Rosselló (Barcelona, 1967) és doctor en filosofia i en teologia. És professor de la Universitat Ramon Llull i al llarg de la seva trajectòria ha rebut diferents premis i reconeixements, entre ells el Premi Extraordinari de Llicenciatura i el de Doctorat, així com diversos premis d’assaig. Ha publicat una quarantena de llibres. Entre els més celebrats hi ha Rostres del silenci (1996), les obres de “La Biblioteca Francesc Torralba” i, sobretot, L’art de saber escoltar, traduït a l’alemany, el francès, l’italià, el portuguès i el castellà, i del qual se n’han venut més de 20.000 exemplars. És consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu i membre de la junta directiva d'Aldeas Infantiles SOS Espanya.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - WORD - DOC - EPUB. Compresión disponible RZ - ZIP - RAR - EML - RPM
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Mediafire - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma Catalán