Descargar El Llaut: La Barca de la Mediterrania en PDF de Bernat Oliver Font

Descargar El Llaut: La Barca de la Mediterrania en PDF de Bernat Oliver Font año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Llaut: La Barca de la Mediterrania
 • Autor del libroBernat Oliver Font
 • Fecha de publicación: 10/11/2016
 • EditorialDOCUMENTA BALEAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788416163656
 • Valoración del libro: 4.53 de un máximo de 5
 • Votos: 136
 • Autor(a) de la reseña: Concepción Rodríguez Martín
 • Fecha: 20/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.83 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 236
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els seus orígens, l’evolució, els naufragis, les tripulacions, el contraban, i fins i tot, l’art i la literatura.El llaüt és alguna cosa més que una postal de Mallorca o una imatge identitària: és una obra artesanal que enclou centenars d’anys de tradició; és una comunió perfecta entre la natura que ens dóna la matèria primera i les mans assenyades del mestre d’aixa, que segle rere segle l’ha manipulada fins a donar-li unes formes pròpies posades al servei de l’home per a pescar, per a comerciar, per a combatre o simplement per a gaudir de la mar. Lluny de voler escriure un tractat, els autors s’han embarcat en un recorregut imprevisible que toca aspectes diversos del llaüt, com els orígens, les veles, la motorització, l’evolució morfològica o la pèrdua d’unitats, i també els naufragis, l’organització de les tripulacions, el contraban i aspectes que relacionen el llaüt amb l’art, la literatura o la religió.El llibre es tanca amb un glossari dels termes més emprats i un inventari dels llaüts censats a Mallorca. En conjunt, l’obra suposa una nova aportació a un tema poc estudiat fins avui, a la vegada que presenta un nou enfocament de la barca pròpia de les illes Balears i, per extensió, de la Mediterrània.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PPT - TXT - PDF - WORD - DOC - TCR. Compresión disponible CPIO - ZIP - RAR - ISO - TZ
 • Servidores habilitados: FileServe - MEGA - Torrent - Dropbox - Mediafire - Google Drive
Votar: