Descargar L Organisme Social en PDF de Rudolf Steiner

Descargar L Organisme Social en PDF de Rudolf Steiner año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Organisme Social
 • Autor del libroRudolf Steiner
 • Fecha de publicación: 9/12/2016
 • EditorialLLIBRES DE L INDEX
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788494491146
 • Valoración del libro: 4.91 de un máximo de 5
 • Votos: 141
 • Autor(a) de la reseña: Simón Martínez López
 • Fecha: 1/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.52 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 116
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’Organisme social de Rudolf Steiner, que fins i tot el lector més ben disposat trobarà xocant en alguns aspectes, pot aportar una nova llum a les propostes actuals en els àmbits polític, econòmic i acadèmic, tot situant-les en el context de les “noves exigències de la realitat de la vida”—tal com diu el propi autor—. Aquesta perspectiva, diguem-ne vitalista, fuig del mer exercici intel•lectual abstracte tot abordant la realitat conflictiva de la qüestió social com la conseqüència de l’estat malaltís de l’organisme social. Steiner capgira l’horitzontalitat de la dialèctica política d’esquerres-dretes i proposa una nova perspectiva des de la verticalitat que suposa la condició humana. Una condició governada per l’esperit, la seva part constitutiva més noble, i completada per les parts anímica i física. Aquesta condició és la que determina les diferents vies de socialització de les persones a partir de les capacitats intel•lectives, caracteriològiques i aptitudinals. Aquest patró ternari és el que dóna base a l’estructura de la pròpia societat com un organisme viu.A partir d’aquestes premises Steiner ens mostra el plantejament que cal fer per tal d’adequar progressivament les institucions socials a l’articulació ternària que exigeix un organisme social sa. En l’actual moment polític tant especial que viu el poble...
 • Otros formatos de descarga disponibles: MobiPocket - HTM - RTF - WORD - PDF - TXT - EPUB - DOC. Compresión disponible ZIP - TAR.GZ - RAR - AZW4
 • Servidores habilitados: Mediafire - Hostr - Hotfile - Dropbox - MEGA - FileHosting - Filedropper - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Rudolf Steiner

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros de la editorial LLIBRES DE L INDEX