Descargar Ètica Nicomaquea en PDF de Aristoteles

Descargar Ètica Nicomaquea en PDF de Aristoteles año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ètica Nicomaquea
 • Autor del libroAristoteles
 • Fecha de publicación: 22/4/2016
 • EditorialOBRADOR EDENDUM
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788494315824
 • Valoración del libro: 4.43 de un máximo de 5
 • Votos: 89
 • Autor(a) de la reseña: María Graciela Rovira
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.89 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 984
 • Incluye un resumen PDF de 91 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L’Ètica nicomaquea, una obra cabdal de reflexió pràctica, es proposa d’encaminar el capteniment humà tenint en compte els valors socialmentcompartits. És, doncs, un gran exercici intel·lectual dirigit a l’acció i no pas a la teoria. L’ètica aristotèlica argumenta, és clar, però no pretén demostrar res.Constata simplement fets contingents —maneres de fer, hàbits personals, ideals col·lectius—i els explica a partir dels principis humans que els són immanents —deliberació, escolliment, decisió, habituds, virtuts—.L’acció ètica parteix de la manera d’ésser humana, perquè la natura, sempre que origina un ésser, el dota d’un impuls innat per al canvi alhora que lidefineix l’estat perfecte que progressivament ha d’anar assolint. Per a Aristòtil, existir comporta posseir la capacitat d’actuar per a assolir laperfecció, per a obtenir aquella forma ideal que només podem aconseguir si l’activitat fa que sigui real allò que virtualment podem ésser. La vidahumana és, doncs, una feina, una tasca, un acompliment. Allò que l’home pot fer i pot arribar a ésser és el bé. Seguint, sens dubte, latradició socràtica, Aristòtil es distancià de l’utilitarisme i l’hedonisme dels sofistes i erigí el bé en l’ideal d’acord amb el qual hem de regular la vida,tant la individual com la col·lectiva. Tanmateix, aquest bé que tothom desitja no é...
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW - CSV - PDF - DOC - EPUB - WORD - TXT. Compresión disponible ZIP - GZ - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Google Drive - MEGA - 4Shared - Hostr - Dropbox - JustBeamit
Votar:

Otros libros de la editorial OBRADOR EDENDUM

Otros libros del autor Aristoteles

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas