Descargar Saber dir no en PDF de Francesc Torralba

Descargar Saber dir no en PDF de Francesc Torralba año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Saber dir no
 • Autor del libroFrancesc Torralba
 • Fecha de publicación: 8/8/2016
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788416154616
 • Valoración del libro: 4.37 de un máximo de 5
 • Votos: 145
 • Autor(a) de la reseña: Iván Martín
 • Fecha: 1/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.36 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Arguments, raó i provocació. El nostre pensador més incisiu ens planteja un nou repte cabdal: sabem dir no? Saber dir no pot arribar a ser una força alliberadora. Però com podem fer-ho sense sentir-nos culpables o sense perjudicar les relacions amb les persones que estimem? Com podem discernir a què cal dir sí i a què cal dir no? Aquest és un procés que requereix aprenentatge i pràctica, però, segons Francesc Torralba, és un art que cal reivindicar.«No pretenc ensenyar a ningú com ha de discernir els seus sís i els seus nos. Senzillament, vindico l’art de saber dir no, un aprenentatge difícil aquest, que va lligat a la maduresa de la vida i a la indignació creixent enfront d’un món que no em plau i que voldria que fos diferent. Molt probablement he viscut ja més de la meitat de la meva vida i m’adono que en el món hi ha un munt de dinàmiques, de tendències i de fenomens que em causen enuig. Ja hi eren quan vaig néixer, però hi persisteixen. Em revolten, em fastiguegen. Voldria que aquest món fos distint, però no pensant en mi, sinó pensant en els meus fills i en els seus. Vull dir no a moltes actituds, tòpics, estereotips, formes de fer i de desfer que em fereixen profundament. Tal vegada molts lectors experimenten el mateix desig. Potser coincidim, potser no. Tant se val. No escric per fer acòlits. Escric per ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - CSV - PDF - BMP - EPUB - DOC - OEB. Compresión disponible JAR - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - Google Drive - FileNurse - Hostr - Dropbox - Ivoox - FreakShare - Amazon Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros del autor Francesc Torralba