Descargar Francesc d Assis, Profeta de l Extrem en PDF de Suzanne Guiseppi Testut

Descargar Francesc d Assis, Profeta de l Extrem en PDF de Suzanne Guiseppi Testut año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Francesc d Assis, Profeta de l Extrem
 • Autor del libroSuzanne Guiseppi Testut
 • Fecha de publicación: 7/11/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788498839302
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 44
 • Autor(a) de la reseña: Kimberly Cano
 • Fecha: 15/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.65 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Figura resplendent i autèntica, poeta, místic, amic de la natura, de la pobresa i de la simplicitat, sant Francesc d'Assís fascina molts dels nostres contemporanis per la radicalitat de la seva opció de vida. A partir dels seus escrits, l'autora ens fa descobrir en profunditat el Poverello com el teòleg de l'amor, de Déu Trinitat i de l'home. Testut mostra com el coneixement espiritual i la finor psicològica de sant Francesc són preciosos per al món actual, a la recerca d'autenticitat. I d'una manera original, explica les relacions estretes entre el text més bell del papa Francesc, La joia de l'Evangeli, i el sant d'Assís. Un llibre que s'assaboreix.Figura resplendent i autèntica, poeta, místic, amic de la natura, de la pobresa i de la simplicitat, sant Francesc d'Assís fascina molts dels nostres contemporanis per la radicalitat de la seva opció de vida. A partir dels seus escrits, l'autora ens fa descobrir en profunditat el Poverello com el teòleg de l'amor, de Déu Trinitat i de l'home. Testut mostra com el coneixement espiritual i la finor psicològica de sant Francesc són preciosos per al món actual, a la recerca d'autenticitat. I d'una manera original, explica les relacions estretes entre el text més bell del papa Francesc, La joia de l'Evangeli, i el sant d'Assís.Un llibre que s'assaboreix.
 • Otros formatos de descarga disponibles: RTF - TXT - DOC - GIF - PDF - WORD - RB - EPUB - TCR. Compresión disponible RAR - ZIP - RZ - XZ
 • Servidores habilitados: Hotfile - Gett - Mediafire - MEGA - Torrent - JumpShare - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT

Otros libros del año 2017