Descargar Exercicis Espirituals en PDF de Ignasi De Loiola

Descargar Exercicis Espirituals en PDF de Ignasi De Loiola año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Exercicis Espirituals
 • Autor del libroIgnasi De Loiola
 • Fecha de publicación: 16/4/2018
 • EditorialFRAGMENTA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788415518600
 • Valoración del libro: 4.39 de un máximo de 5
 • Votos: 68
 • Autor(a) de la reseña: Ariana Martín Martínez
 • Fecha: 14/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 412
 • Incluye un resumen PDF de 39 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A través dels Exercicis espirituals, Ignasi de Loiola sotmet la meditació religiosa a una feina metòdica. El llibre proporciona materials, perfectament estructurats,per a un recés interior de ns a quatre setmanes. Es tracta d’una proposta de pedagogia espiritual amb la nalitat d’elaborar tècnicament una interlocució amb Déu.No és només una lectura, sinó una acció, un drama: el «drama de la vocació » i el «drama de l’elecció»; els Exercicis traslladen a l’exercitant la tasca espiritual i personal de disposar-se a una relació gratuïta amb Déu. Els tres eixosque constitueixen l’experiència dels Exercicis són la centralitat de Crist, l’auscultació dels moviments interns de l’exercitant i la referència al món. Els Exercicis espirituals ofereixen els elements necessaris per prendre consciènciadels dilemes i les accions humanes a partir de la constatació que la mesura de totes les coses no la té el jo humà sinó l’horitzó diví. Els Exercicis espirituals afavoreixen una experiència mística integradora enla mesura que descobreixen la sacralitat del món i la seva diafanitat. Aquesta edició, amb el text castellà original acarat a la traducció catalana—revisada—de Ramon M. Torelló, compta amb una introducció de Josep M. Rambla i amb annexos de Xavier Melloni i Roland Barthes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - LRF - PDF - WORD - TXT - DOC. Compresión disponible EML - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Hotfile - Hostr - Mediafire - Google Drive - Dropbox - Torrent - SendSpace - DivShare
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias Humanas

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial FRAGMENTA

Otros libros del año 2018